10 kötelező film mopsz-rajongóknak

Vannak olyan alapművek, amelyet minden mopsz-rajongó látott – vagy amelyet a nem mopsz-rajongók előszeretettel emlegetnek fel előttünk. Vannak viszont olyan filmet is, amelyet talán mindannyian láttunk, de sosem esett le, hogy egy mopszli is a főszereplője. Íme, a 10 legjobb ezek közül:

  1. Men in Black II. – Sötét zsaruk

Mivel is kezdhetnénk a sort, ha nem egy örök klasszikussal…? Ennek a filmnek köszönhetjük azt a sok-sok Sötét zsarus poént, amit nap, mint nap kapunk a kutyafuttatóban, vagy itt-ott az utcán. Hiszen e nélkül a film nélkül talán sokan csak azt hinnék, hogy egy nyomott orrú, törpe malacot sétáltatunk pórázon… J

  1. Pocahontas

Gyerekkoromban számtalanszor láttam ezt a mesét – ám csak nemrégiben tűnt fel, hogy ebben a mesében is szerepel egy igazi kis mopszli. Percy tökéletesen bemutatja a mopszok egyéniségét – mintha csak a sajátomat látnám, az egyik kedvenc mesémben. Íme, a jelenet, ami után neked is le fog esni a tantusz:

  1. Milo & Otis kalandjai

Ez a mese bár kevésbé érdekes, annál aranyosabb – már-már kiakad tőle a cukiság mérő. Egy mopsz-imádó persze, hogy majd elolvad a képernyő előtt egy ilyen édes kis dög láttán, mint Otis. Nem beszélve kedves kis társáról, Miló-ról. Garantált esti szórakozás, főleg gyerekekkel!

Ezt olvastad?

A mopszokra jellemző, hogy ha valami megtetszik nekik, akkor azt a végtelenségig is képesek piszkálni - vagy játszani vele. Ez

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Bojlik, dipek, horogcsalik, horogpaszták, etetőhajó és sok más! Keresd őket itt:
Proficsali horgász webáruház - proficsali.hu

 
Hozzászólnál?
 

Ez is érdekelhet

Tags: ,