2 pár zokni tette boldoggá ennek az öreg mopszlinak a mindennapjait

Úgy tűnik, néha olyan apróságok, mint 2 pár zokni és képesek feldobni egy mentett mopszli mindennapjait. Így volt ezzel Leia is, akit már 2 éve élvezte a boldog, szerető gazdis életet.

a

Egy nap azonban gazdái úgy gondolták, lecserélik a régi szőnyeget – és helyette parkettát tesznek. Az otthonuk valóban szebb lett, Leia azonban nagyon nehezen tudott közlekedni az új padlón. Csetlett, botlott, szétcsúsztak a lábai – gazdái pedig féltek, hogy öregasszony létére összetöri magát.

Gazdái először csak viccből adtak rá 2 pár gyerek zoknit, hogy kipróbálják, Leia mit szól hozzá. Legnagyobb meglepetésükre azonban nem ellenkezett, sőt! Leia nagyon élvezte, hogy ugyanúgy tud közlekedni a padlón, mint eddig – ráadásul a csúszásgátlós zoknik még melegítették is a lábát.
Leia azóta még csodálatosabb napokat él meg, látszik rajta, mennyire örül a zokniknak. Azóta gazdái már több kollekciót is beszereztek Neki, mindegyiket imádja.

b

 

Ismerd hát meg Leiát, aki egy nagyon boldog, zoknis kis öregasszony:

 

c

Ezt olvastad?

Gondolkoztál már azon, hogy a kutyusod hogyan próbál kommunikálni veled? Néha úgy tűnik, mintha értené is, amit mondasz, ugye? A

 

Bojlik, dipek, horogcsalik, horogpaszták, etetőhajó és sok más! Keresd őket itt:
Proficsali horgász webáruház - proficsali.hu

 
Hozzászólnál?
 

Ez is érdekelhet