Boldog születésnapot! 3 szuper házi kutyatorta recept

Akiknek nincs a családban legalább egy kutya, biztosan nem értik, hogy mire az a nagy felhajtás, ha kis kedvencünknek szülinapja van. Megérteni nem fogják, de nem is baj, hiszen nekünk úgyis piros betűs ünnep marad mindig is a kutyánk szülinapja.

Sokan kedveskednek kedvencüknek egy új játékkal, fekvőhellyel vagy ruhával születésnapjuk alkalmából – de azt hiszem, hogy a legjobban egy finom vacsorának örülne a legjobban minden négylábú – főleg akkor, ha mopszról van szó.

Az általunk fogyasztott torták azonban nem alkalmasak arra, hogy a kutyánkat is ezzel ünnepeljük meg – éppen ezért összegyűjtöttünk 3 szuper házi kutyatorta receptet!

Mivel egy torta elég kiadós, érdemes arra figyelni, hogy ez legyen a főétele kedvencünknek – a túlevés vagy gyomorrontás ugyanis könnyen elrontaná a bulit…

kutyatorta recept

1. Egyszerű kutyatorta recept

Akik egy egyszerű kutyatorta receptet keresnek, nincs más dolguk, mint a boltban választani egy kisebb-nagyobb (a kutya méretétől függően) keményebb állagú konzervet, amit egy az egyben ki lehet fordítani egy tálra. Ez után már csak néhány jutalomfalat kell díszítésképpen – és igény szerint gyertya.

Lapozz a további kutyatorta receptekért! –>

 

Ezt olvastad?

Minden mopsz gazdi tudja, hogy ez a fajta iszonyat mennyiségű szőrt tud hullajtani. El kell mondjam, hogy nem normális ez

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Bojlik, dipek, horogcsalik, horogpaszták, etetőhajó és sok más! Keresd őket itt:
Proficsali horgász webáruház - proficsali.hu

 
Hozzászólnál?
 

Ez is érdekelhet