Az 5 legidegesítőbb dolog egy mopszliban

Szeretjük, imádjuk a mopszlikat – de nehezebb, fárasztóbb napokon vannak olyan dolgok, amelyek akármilyen aranyosak is, halálra tudnak idegesíteni minket. Félreértés ne essék, nem bántani szeretnénk a briós farkú kis barátainkat – csupán a rossz szokásaikat gyűjtöttük össze. Íme, az 5 legidegesítőbb:

1. Mopsz szőr mindenhol

mopsz rossz szokás
Mindenhol. De tényleg. A ruháim mindig tele vannak mopsz szőrrel – még akkor is, ha éppen most veszem ki a mosógépből. A szekrények mélyén lapuló edények tele vannak szőrrel. A szekrény teteje tele van szőrrel. A padlót, szőnyeget naponta kell felseperni/felporszívózni, mert tele van szőrrel. Ja, és ne feledkezzünk meg az olyan lehetetlen helyekről is, mint a fürdőkád vagy a wc ülőke. A hozzánk érkező vendégek nem mindig hiszik el, hogy rendszeresen takarítok, hiszen szó szerint mindenhol mopsz szőr van… Mindenhol!

 

Ezt olvastad?

Galériánkban összegyűjtöttünk 12 übercuki mopszlis GIF-et, hogy a Te napodat is feldobjuk kicsit! 🙂 Sikerült?   Az igazán gondoskodó mami....       Fiatalság, bolondság...       Bonbon őr...

 

A cikk a következő oldalon folytatódik:

Bojlik, dipek, horogcsalik, horogpaszták, etetőhajó és sok más! Keresd őket itt:
Proficsali horgász webáruház - proficsali.hu

 
Hozzászólnál?
 

Ez is érdekelhet